Close

“Wat is spiritualiteit nu eigenlijk?”

“Spiritualiteit is eigenlijk niets meer dan pure bewustzijn

waar de nadruk ligt op de persoonlijke en innerlijke beleving.

Ondervinden wie jij zelf bent, met al jouw emoties, al jouw bevindingen en het geloof in hetgeen wat er voor jou toe doet.”

Over mij

Ik ben als oudste van 4 kinderen opgegroeid in een gezin met Indonesisch/Molukse roots aan beide kanten van mijn ouders. Spiritualiteit is met de paplepel ingegoten en voordat mijn ouders hun wegen scheidden, hadden zij ruim 20 jaar een overvolle praktijk in pijnverlichting, energetische, -en integrale coaching.

 

Ik heb in mijn leven vanaf jonge leeftijd vele uitdagingen gekend met als gevolg een laag zelfbeeld, weinig zelfliefde en het jarenlang ervaren van hevige stressverschijnselen. Ik ben hard gaan werken om te proberen te voldoen aan de maatschappelijke normen. Maar ondanks mijn inzet en doorzettingsvermogen was ik niet gelukkig.

 

Uiteindelijk liep ik vast en bereikte ik een dieptepunt in mijn leven. Met de juiste ondersteuning heb ik jaren hard gewerkt om mezelf te leren kennen en mijn eigen waarheid te ontdekken. Niet de waarheid van de wereld, zoals ik dacht dat deze maatschappelijk van mij werd verwacht, maar mijn waarheid over hoe ik ondanks tegenslagen mijn eigen realiteit mag en kan creëren.

 

Inmiddels ben ik ervan overtuigd dat ik eerst mijn eigen demonen moest bevechten. Zelf de schaduwkanten van het leven moest hebben doorstaan om te helen. Dit is voor mij de enige manier geweest om jou nu te mogen begeleiden op de weg naar heling en naar het al heel zijn.

Het heeft mij persoonlijk enorm veel gebracht en de ervaringen die ik heb mogen ondervinden, maken dat ik jou begrijp, dat ik weet waar je doorheen gaat en dat ik samen met jou ga onderzoeken wat jóuw waarheid is in jouw leven.

“Not until we are lost,

do we begin to find ourselves.”

hoe ik graag werk

Naast mijn aanbod van losse sessies werk ik voornamelijk met 1 op 1 trajecten. Mijn manier van werken is bij iedereen anders. Gewoonweg, omdat jij uniek bent. Voor mij is de klik van beide kanten belangrijk. Een traject gaan wij samen aan en zoals ik al mijn energie in jouw transformatieproces leg, verwacht ik dit ook van jou.

 

Voorafgaand aan een traject vindt een intakegesprek plaats, waarna ik het behandelplan opmaak. Daarna starten we met een traject van minimaal 6 sessies die 3 of 4-wekelijks plaatsvinden. Mochten er meerdere sessies nodig zijn of wil je na een traject een onderhoudssessie dan is dat uiteraard mogelijk.

 

Het totaal aantal sessies is vooraf niet te bepalen, dit is geheel afhankelijk van de hulpvraag en de mate van jouw inzet. Energetisch werk is subtiel en patronen doorbreken heeft tijd nodig. Ik loop naast je tijdens je proces, ik help jou je bewust te worden van je patronen en te herkennen waar het anders kan. Hierdoor leer jij jezelf echt kennen, waardoor je andere keuzes gaat maken. Dit helpt jou weer veerkrachtig in het leven te staan en beter in balans te blijven, zodat je dit alles na het traject zelf in stand kan houden.

“Sometimes the smallest step in the right direction

is all it takes”

De praktijk

de praktijk

 

Een rustgevende ruimte in een fijne ambiance waar jij je tijdens de behandeling veilig kunt voelen in een door mij zorgvuldig ingerichte cocon.

 

Tijdens mijn sessies maak ik gebruik van hoogwaardige producten, waarbij de massageolie helpend is voor overgave, de geur van wierook jou helpt energetisch te openen en de muziek een helende werking heeft. Dit alles om jou te ondersteunen in jouw eigen persoonlijke proces tijdens onze behandelingen.

 

Imara Rowina is gevestigd aan de Frankrijkstraat 1b in Kaatsheuvel. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. De praktijk is daarnaast makkelijk te bereiken met het OV. Bushalte “Jan de Rooijstraat” is slechts 1 minuut lopen.

 

Kaatsheuvel ligt tussen de steden Breda, Tilburg en Den Bosch en is in een straal van 30 km met de omliggende steden en dorpen; Waalwijk, Sprang-Capelle, Loon op Zand, Waspik, Dongen, Oosterhout, Vlijmen, Nieuwkuijk, Heusden en Drunen binnen +/- een half uur te bereiken.

mijn opleidingen

 

ও Familieopstellingen (i.o.)

ও Psoas-Release

ও Therapeutische ontwikkeling

ও Ayurveda (i.o.)

ও Chakra (healing) massage

ও Reflexzonetherapie (Bindweefselmassage)

ও Praktische Chinese geneeskunde

ও Medische & Psychosociale Basiskennis

ও Oosterse Elementenleer

ও Energetische massage 1 & Energetische massage Advanced

ও Klachtgerichte massage bij Fybromyalgie

ও Klassieke ontspanningsmassage

ও NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)

ও RET (Rationele Effectiviteit Training)

Opleidingen